Cursus gehoorzaamheid

 
 
 


In de basiscursus  leert je hond de basiscommando’s, hij leert ook dat leren leuk is, en dat komt van pas als je hem wat discipline wil bijbrengen, als je hem uitlaat of als er bezoek komt.


Jullie, de mensen uit het gezin, leren een potje honds praten. Dat scheelt een stuk! En jullie krijgen inzicht in hoe een hond denkt, leert en functioneert.

Je hond beter leren begrijpen (er zijn 2 lessen over lichaamstaal) geeft een boost aan jullie relatie.

Je leert in het bijzonder hoe je omgaat met ongewenst gedrag zonder dat je gefrustreerd raakt, je boos maakt, een krant pakt of de moed verliest. En hoe je je hond duidelijk maakt (leert) wat je wel van hem verwacht.

Een kwestie van duidelijkheid en afspraken.
Onder de rubriek”film” zie je een filmpje van een cursiste met haar hondje. De film begint bij les1 en eindigt met de laatste les. En ja, het is hetzelfde baasje en dezelfde hond, maar de cursus heeft hen duidelijk veranderd: zij hebben geleerd om samen te werken en daar beleven ze duidelijk veel plezier aan.


Kom eens kijken hoe het werkt

De basiscursus loopt over 4 weken en telt 8 lessen. De eerste les is een gratis proefles. Je kan daarna beslissen of je de rest van de cursus wil volgen. Zo zie je hoe het werkt en of de formule past bij jou en je hond.

Er is twee keer per week les, dat is best haalbaar, ook binnen een gezin. Voor wie onregelmatige werktijden heeft of graag de kinderen meebrengt, kan de cursus ook individueel. (kijk onder individuele lessen in het menu)

Kijk vooraf even onder de rubriek ‘wegbeschrijving”, onze hondenschool ligt niet aan de straatkant, je moet nog een toegangsweg nemen om er te geraken. 

voor jonge en volwassen  honden (van 12 weken tot ...)

Deze cursus telt 8 lessen. 2 maal per week op maandag (20u) en zaterdag (9u30).  We werken in kleine groepen met verschillende trainers. De hondjes leren er de basiscommando’s en de baasjes krijgen les over een aantal onderwerpen die met de opvoeding van hun hond te maken hebben.

De cursus kost inclusief lesmateriaal 180€

De startdata staan onder de rubriek “kalender”


Opvoeden is leren hoe het WEL moet.